top of page

Werkwijze

Ik werk graag vanuit een open en toegankelijke houding en ben down to earth. Tijdens de gesprekken sta jij met jouw verhaal, vraag of probleem centraal. Ik luister en stel je verhelderende, prikkelende of soms zelf moeilijke vragen. Als het nodig is hou ik je een eerlijke spiegel voor. Ik heb altijd empathie & respect voor wie jij bent en voor jouw situatie. Wederzijds vertrouwen is voor mij erg belangrijk. 

Jij als coachee staat tijdens de gesprekken centraal en ik werk/denk dan ook niet graag vanuit één vast model of stappenplan. Kijkend naar wat jou kan ondersteunen om je doel te bereiken zet ik vanuit diverse theorieën oefeningen en/of modellen in. Als je met mij een coachgesprek hebt kun je onder andere oefeningen en modellen uit de volgende theorieën verwachten:
 
Oplossingsgerichte coaching, cognitief & gedragsgerichte coaching, coachen vanuit de systeembenadering, cliëntgerichte coaching & ontwikkelingsgericht coachen​.

jamie-de-leeuw-photography-Fleur-3.jpg

Wat anderen zeggen...

''De gesprekken met Fleur voelden altijd natuurlijk aan. Door de juiste vragen te stellen en ruimte te geven in het gesprek om stil te staan bij mijn eigen gedachten, gevoelens en behoeften heb ik het gevoel gekregen zelf tot mijn doelen te komen.

Een coach kan je helpen jezelf te helpen, en dat is precies wat Fleur doet. Ze laat je zien welke richtingen je op kan denken, ze toont je de deuren maar welke deur je kiest is aan jou.''

- Beau -

Lees hier meer ervaringen van deze (en andere) coachees.

Werkwjze
jamie-de-leeuw-photography-Fleur-37.jpg

Kennismaking

Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Tijdens dit eerste gesprek gaan we in op wat jij graag zou willen bereiken met coaching. Ook ben ik benieuwd naar wie je bent en wat je graag doet. 


Je komt ook meer over mij te weten en over mijn manier van werken. Ik beantwoord graag de vragen die je nog hebt. 

Als er wederzijds vertrouwen is dat mijn manier van coachen bij jou & je vraag past spreken we een vervolg af. 

Coachtraject

Als jij je goed voelt bij mijn werkwijze en aanpak starten we het coachtraject. Coaching is maatwerk en het traject wordt qua tempo, aanpak en frequentie afgestemd op jouw wensen en behoeften. Een traject bestaat gemiddeld uit vier tot zes gesprekken.

​De gesprekken duren 1 tot 1,5 uur en vinden plaats in Roosendaal. 

jamie-de-leeuw-photography-Fleur-14.jpg
jamie-de-leeuw-photography-Fleur-5.jpg

Tarieven

Een goede klik tussen jou is voor een coachtraject erg belangrijk. Daarom is het eerste kennismakingsgesprek altijd gratis. 

De kosten voor een coachgesprek bedraagt €85,- per gesprek van 1 tot 1,5 uur. 

Meerkosten voor gesprekken buiten Roosendaal bedragen €0,35 per kilometer. 
 

Benieuwd of een coachtraject wordt vergoed? 
Klik dan hier.

Tarieven
bottom of page