top of page
  • Fleur van de Watering

Online coachen; Werkt het?

Bijgewerkt op: 30 jun. 2021

Zaterdag 26 juni mogen we weer bijna terug naar het 'oude normaal' en wat hebben we daar lang op moeten wachten!


De COVID-19 maatregelen hebben bij mij veel invloed gehad op het coachen. Plotseling werd 'E-coaching' geen keuze maar een tijdelijke verplichting. En ja, die eerste online gesprekken vond ik hartstikke lastig. De non-verbale communicatie was veel minder zichtbaar & modellen uittekenen was haast onmogelijk. Door de alom bekende technische verbindingsproblemen & storingen werd het een uitdagend geheel.

Ik ga een uitdaging graag aan en dus ben ik het online coachen ongeveer een jaar geleden voor het eerst gaan uitproberen. Dat maakt onderstaande review van een coachee extra bijzonder:


Dit is een review van het eerste volledige online coachtraject met coachee Bas. Door de online gesprekken heeft hij aan zijn persoonlijke doelen kunnen werken en zijn er bij hem nieuwe inzichten ontstaan. Dit is voor mij het bewijs dat ook online coachen werkt!


Ben jij benieuwd of coaching iets voor jou kan betekenen? Stuur me een berichtje & als je wilt kunnen we een keer vrijblijvend het gesprek aangaan. Face to face of online! ;)

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page