top of page
  • Fleur van de Watering

CIY oefening l NR.1: Waarden & Normen

Per dag maak je ongelooflijk veel keuzes. Wat neem ik als ontbijt vandaag, welke route rijd ik naar mijn werk, wat zeg ik tegen een lastige klant, ga ik wel of niet sporten… Vaak maken we deze keuze in een split second. Want als we alle mogelijke opties zouden afwegen zijn 24 uur in een dag niet genoeg. Ben jij je er bewust van waarom je bepaalde keuzes maakt? En belangrijker nog: Is dat eigenlijk wel wat je graag wilt & waar jíj gelukkig van wordt?


Voorbeeld: Iemand die harmonie belangrijk vindt zal waarschijnlijk anders met die lastige klant omgaan dan iemand die rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft staan.


Oefening: Normen & WaardenUitdaging: Maak morgen bewust een keuze op basis van een waarde uit jouw top 3.


Veel plezier!


Groetjes Fleur

Ik vind het super leuk als je jouw ervaring met deze CIY in een reactie onder dit bericht achterlaat!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page