top of page
  • Fleur van de Watering

CIY - Coach (it) Yourself

Zoek op Google naar de term 'DIY' en je vindt ontzettend veel Doe-Het-Zelf projecten. DIY is een afkorting voor Do-It-Yourself (Doe-Het-Zelf) en inspireert mensen om iets zelf te maken of uit te proberen. Projecten zoals het opknappen van een oude kast of het maken van een steigerhouten tuinbank worden stap voor stap uitgelegd op websites, foto's of op YouTube. Ook Pinterest staat er vol mee! In onze woonkamer staat zo'n DIY-project van mij in de vorm van een TV kast. Maar ik kan me voorstellen dat je denkt: Wat heeft dat met coachen te maken?


Al een tijdje liep ik met het idee rond om vanuit mijn coachpraktijk een Instagram pagina en Facebook aan te maken. Waarom? Ik wil je graag inspireren om af en toe stil te staan bij je eigen doen & denken. Laten zien wat coachen is of kan betekenen voor jou. Op een laagdrempelige en leuke manier, want dat is wat coachen mag zijn van mij.


Maarja... Het dagelijks delen van mijn activiteiten, leuke uitstapjes, studiemomenten en inspirerende gebeurtenissen is niet iets wat bij mij past. Dat heb ik nog nooit gedaan en ik denk ook niet dat dat zal aansluiten bij wat ik wil bereiken. Dus het idee was er en mijn doel was duidelijk, alleen wist ik nog niet hóé!


En terwijl ik op de bank zat, kijkend naar de TV op mijn DIY TV kast, kwam er een idee in me op dat me niet meer heeft losgelaten en wat helemaal aansluit bij wat ik wil bereiken. Het is leuk, laagdrempelig, inspirerend en ik kan er mijn creativiteit in kwijt:


CIY: Een nieuw concept wat staat voor Coach-(It)-Yourself en wat vorm krijgt door leuke oefeningen, opdrachten of een 'uitdagende' vraag die jou zélf aan de slag laat gaan met coachen. Ik ben héél benieuwd naar jullie reacties! Groetjes, Fleur
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page