top of page

Over Mij

Mensen in beweging brengen is wat ik graag doe.
 
De basis hiervoor ligt in mijn werk als vakleerkracht bewegingsonderwijs in het speciaal onderwijs. Deze bijzondere doelgroep (kinderen met een beperking) in beweging brengen daagt me elke dag weer uit om te denken in mogelijkheden.

Mijn drive om mensen in beweging te brengen heeft in de loop van de jaren een andere betekenis gekregen. Ik word enthousiast van het contact met de mensen om mij heen. Ben nieuwsgierig naar de ervaringen en drijfveren van de ander.

''Wat beweegt die persoon in de keuzes die hij/zij maakt? Kan er ook een andere beweging worden gemaakt? En wat is dan het effect? ''

Met deze interesse ben ik uiteindelijk iets gaan doen.
Enthousiast & nieuwsgierig heb ik me ontwikkeld tot professioneel coach. Ik ben een coach die vanuit empathie en gevoel werkt en jou in staat stelt om je eigen waarden, drijfveren en kwaliteiten te ontdekken. Mijn grootste kwaliteit als coach is samen met jou de rode draad in je verhaal te ontdekken en vervolgens stap voor stap te werken aan jouw gewenste situatie. Positief, warm en prikkelend als het nodig is!  

Ik ben een coach die elke dag wil blijven leren, energie haalt uit de persoonlijke gesprekken & geniet van de behaalde successen. 


Je kunt me ook vinden op de sociale media platformen zoals Instagram & Facebook. Hier plaats ik zo nu & dan een leuke inspirerende opdracht of tekst.


Benieuwd naar mijn opleidingen & interesses? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn.
 

Wil je graag lezen hoe anderen het coachtraject en mij als coach hebben ervaren?
 

'Great things never came from comfort zones!' 

bottom of page