top of page

Coaching

Je coachvraag staat tijdens het coachtraject centraal. Deze vraag omschrijven we samen tijdens het eerste gesprek en bepaalt het doel van jouw coachtraject.

 

Klik hier voor een aantal voorbeeldvragen waar we mee aan de slag zouden kunnen gaan!

 

Aan de hand van diverse methodes en modellen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doel. Ik geef je de ruimte om stil te staan bij waar je nu bent. Met vragen en opdrachten zet ik je aan het werk om een helder beeld te krijgen van waar je graag wilt zijn.

jamie-de-leeuw-photography-Fleur-17_edit
jamie-de-leeuw-photography-Fleur-70_edit

'Wat houdt je op dit moment tegen om te kiezen voor wat je graag wilt bereiken?'
 

Als je een helder beeld hebt van wat je graag wilt bereiken ben ik benieuwd naar wat jou op dit moment tegenhoudt of belemmert. Niet-helpende drijfveren of overtuigingen? Soms is het nodig om even achterom te kijken, met een blik op jouw eigen geschiedenis & ervaringen uit het verleden. Daarna keren we weer terug naar de tegenwoordige tijd.

 

Ik werk graag in het nu, vanuit een nuchtere benadering en kijkend naar de dingen waar jij mórgen al iets aan hebt. 

Wie of wat heb je nodig om je doel te bereiken?'

 

Met behulp van verschillende oefeningen en opdrachten krijg je meer inzicht in je eigen handelen en ontdek je wat je nodig hebt om je doel te bereiken en een antwoord te vinden op jouw persoonlijke vraag. Tijdens en na de gesprekken ga je hier actief mee aan de slag. 

 

Met het einddoel altijd in zicht focussen we ons op 'the next step'. Niet het roer om. Kleine veranderingen hebben vaak een groot én blijvend resultaat.

jamie-de-leeuw-photography-Fleur-1.jpg

Wat anderen zeggen...

''Wat bijzonder is bijgebleven zijn de diverse 'aha-momenten' waarin Fleur onbewust resumeerde en nieuwe inzichten schetste die me persoonlijk erg veel hebben geholpen. 

Knap vond ik ook om zowel abstract mee te kunnen denken als heel praktisch de vertaalslag te kunnen maken naar tips & tricks voor elke dag...''

Lees hier meer ervaringen van deze (en andere) coachees.

Coachvraag

Ik geef je hieronder een aantal voorbeelden van een coachvraag. Staat de vraag die past bij jouw situatie er niet tussen? Geen probleem. De onderstaande vragen zijn enkel ter inspiratie. Met coaching komen veel verschillende onderwerpen aan bod. Tijdens het kennismakingsgesprek komen we er achter wat jouw persoonlijke vraag is. 

  • Welke baan of opleiding past bij mijn drijfveren en ambities?

  • Hoe ga ik effectief om met feedback?

  • Waar krijg ik energie van?

  • Hoe kan ik de samenwerking met mijn collega’s verbeteren?

  • Hoe kan ik effectiever met mijn tijd omgaan?

  • Hoe krijg ik werk en privé (blijvend) in balans?

Coachvraag
bottom of page